Annetustega kogunes kliinikumi lastefondile üle 14 000 euro

Kelly Olesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile andis jaekett Selver lastefondile üle 14 000 euro, mis kogunes möödunud aastal annetustena.
Eile andis jaekett Selver lastefondile üle 14 000 euro, mis kogunes möödunud aastal annetustena. Foto: Lastefond

Eile andsid jaekett Selver ja Tartu ülikooli kliinikumi lastefond naistekliiniku sünnitusosakonnale ja lastekliiniku neonatoloogia osakonnale sümboolselt üle heategevuskampaania «Koos on kergem» käigus kogutud annetuse 14 150 eurot.

Tartumaal kogunenud annetussumma eest soetatakse naistekliiniku sünnitusosakonda kaks vastsündinu soojendusmadratsit ning vastsündinu suurenenud bilirubiini sisalduse raviks vajalik fototeraapialamp. Annetuste toel saab fototeraapialambi ka kliinikumi lastekliiniku neonatoloogiaosakond.

Lastefondi strateegiajuhi Küllike Heina sõnul oli kogutud summa märkimisväärne. «Juba 16 aastat järjest toimunud kampaania «Koos on kergem» on kõige kauem järjepidevalt toimunud heategevuslik koostööprojekt,» ütles Hein. Ta lisas, et selliseid projekte ei ole palju, mis on nii laiaulatuslikud ja kestvad ning annavad äärmiselt tänuväärse annetussummaga kindlustunde kohalikele lastehaiglatele nende seadmete ja vahendite soetamisel, millele eelarveraha ei jätku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles