Jätkuvad Narvast Tallinnasse suundunud 35aastase naise otsingud

Loora-Elisabet Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
35-aastane Maryam lahkus oma kodust Narvas 24. jaanuaril ning suundus Tallinnasse, ent tänaseni pole naisest midagi kuulda.
35-aastane Maryam lahkus oma kodust Narvas 24. jaanuaril ning suundus Tallinnasse, ent tänaseni pole naisest midagi kuulda. Foto: Politsei- ja piirivalveamet

35-aastane Maryam lahkus oma kodust Narvas 24. jaanuaril ning suundus Tallinnasse. Tänaseks on politsei saanud kolm teadet, kus Maryamile sarnanevat naist on nähtud Tallinnas. Siiski pole naise asukohta veel tuvastatud.

Maryam on 171 cm pikk ja keskmise kehaehitusega. Tal on pikad pruunid juuksed, politsei sõnul on soeng sama, mis pildil kujutatud. Kodust lahkudes oli naisel seljas musta värvi pikk jope ning jalas mustad saapad. Peas kandis ta kootud valget tutiga mütsi ning käes musta käekotti.

«Lähedaste sõnul pidi naine koju naasma eelmisel reedel, 25. jaanuaril, kuid ei ole seda tänaseni teinud,» sõnas politsei-ja piirivalveameti pressiesindaja Leana Loide. Reedest saati on välja lülitatud ka Maryami mobiiltelefon.

Politsei andmetel ei viibi naine mõnes haiglas.

Kõigil, kellel on infot kirjeldustele vastava naise kohta, palume sellest teada anda Häirekeskusele numbril 112. 

Maryam
Maryam Foto: PPA
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles