New Yorgi metroos kukkus surnuks lapsevankrit trepist alla kandnud naine

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trepid New Yorgi metroos.
Trepid New Yorgi metroos. Foto: Kokyat Choong / The Image Works / TopFoto / Scanpix

New Yorgi metroo trepil oma tütre käru kandnud 22-aastane naine kukkus nii rängalt, et suri vigastusse, tõstatades taaskord arutelu metropoli ühistranspordisüsteemi halvast ligipääsetavusest.

Malaysia Goodsoni surnukeha leiti politsei teatel 7. avenüü peatuse ooteplatvormilt üleeile õhtul ning ta kuulutati hiljem haiglas surnuks.

Tema üheaastane tütar Rhylee oli kukkumise järel teadvusel ning talle osutati kohapeal esmaabi. Laps ei saanud tõsiseid vigastus ning kosub oma pere keskel.

Teadaolevalt oli Goodson sündinud New Yorgis, kuid elas Connecticuti osariigis Stamfordis.

Tema vend Dieshe ütkes kohalikule uudistekanalile Connecticut News 12, et naine oli käinud New Yorgis poodides ning metroosse minnes kandis ta lisaks lapsekärule mitut koti.

«Tegu on täiesti südantmurdva juhtumiga,» lausus linna transpordiameti pressiesindaja Shams Tarek. Kuigi uurimine kestab endisel, toonitas Tarek, et amet on teadlik vajadusest parandada transpordisüsteemi ligipääsetavust.

New Yorgi kontrolör Scott Stringer hindas oma raportis vähem kui veerandi linna kokku 472 metroojaamast ligipääsetavaks, mis on üldse kõige madalam näitaja Ameerika Ühendriikides. The New York Timesi andmeil puudub ka 7. avenüü peatuses lift.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles