Selgusid parimad börsifirmad

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna õhtul pidasid Nasdaq Balti börsidel noteeritud ettevõtted suurejoonelist pidu Nasdaq Baltic Awards.

Ühtlasi kuulutati välja parimad kuues kategoorias, kusjuures Eest firmad noppisid lausa kolm auhinda. Kõige edukamalt läks LHVl. Nimelt pälvis LHV Group parima investorsuhetega ettevõtte tiitli ning LHV Pank kuulutati aasta maaklerfirmaks. Lisaks hinnati aasta börsisündmuseks väge populaarseks osutunud Tallinna Sadama esmaemissioon.

Ülejäänud kaks auhinda jagunesid võrdselt Läti ja Leedu vahel. Nimelt parimaks investorsuhetega ettevõtteks alternatiivturul First North nimetati Läti päritolu MADARA Cosmetics ning parimate investorsuhetega uueks tulijaks võlakirjanimekirjas leedukate Lietuvos energija. Lisaks kuulutati välja parim artikkel.

Uuenenud Nasdaq Baltic Awards toimub kord kahe aasta jooksul. Selle eesmärk on tähistada edusamme investeerimiskultuuris koos börsidel noteeritud ettevõtete ja teiste turuosalistega, kes on panustanud Balti kapitalituru arengusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles