Naiste Balti liiga alustab märtsikuus

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Flora naiskond rõõmustamas
FC Flora naiskond rõõmustamas Foto: Facebook / FC Flora naiskond

Naiste Balti liiga saab jätku algaval hooajal, kui liigast võtavad osa naiskonnad Eestist, Lätist, Leedust ja Valgevenest.

Eesti poolelt teevad kaasa Tallinna FC Flora ja Pärnu JK, kes eelmisel aastal teenisid Balti liigas vastavalt kolmanda ja neljanda koha. Leedut esindavad teise koha saavutanud Gintra-Universitetas ja seitsmenda koha teeninud Kaunase Žalgiris.

Lätist on võistlustules viienda koha saavutanud Riia Jalgpallikool. Tiitlit asub kaitsma Valgevene klubi FC Minsk. Võrreldes eelmise hooajaga on osalejate seas toimunud üks muudatus. Mullu Balti liiga kuuenda kohaga lõpetanud FK Liepaja (Läti) sel aastal liigas ei osale.

Muutuse on läbi teinud ka võistluste süsteem. Eelmisel hooajal toimus esmalt põhiturniir, mille järel pääsesid neli esimest naiskonda finaalturniirile, kus selgitati lõplikud kohad. Sel aastal mängivad kõik naiskonnad omavahel läbi ning paremusjärjestus pannakse paika kohtumistest teenitud punktide põhjal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles