Küsitlus: mida arvavad Eesti Laulu külastajad sellest, et poolfinaalid toimuvad Tartus?

Greete Palgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2019 esimene poolfinaal.
Eesti Laul 2019 esimene poolfinaal. Foto: Madis Sinivee

Tartu Postimees uuris Eesti Laulule tulnud inimeste käest, mida nad arvavad sellest, et võistluse poolfinaalid toimuvad tänavu Tallinna asemel hoopis Tartus. 

Kätlin Pärna.
Kätlin Pärna. Foto: Kristel Kaljuvee

Kätlin Pärna

klienditeenindaja

Mina olen väga rahul. See on vahelduseks mõnus, et säärane üritus hoopis Tartus toimub. Kõik suurüritused on tavaliselt Tallinnas, samas on üle Eesti erinevaid kohti, kus saaks neid samasuguselt korraldada. Uus spordihoone on ka väga mõnus selle ürituse jaoks. Mõistan, et finaal toimub Tallinnas, kuna sinna tuleb kindlasti palju rohkem rahvast.

Priit Üksküla
Priit Üksküla Foto: Kristel Kaljuvee

Priit Üksküla

IT-spetsialist

Ma ei oska midagi arvata. Sõitsime siia ettevõttega Tallinnast, seega oleks igal juhul Eesti Laulu külastanud. Ega ürituse õnnestumine ei olene linnast, pigem ikka hoonest, kus see toimub. Siin on päris hästi ruumi. 

Valentina Zevakina
Valentina Zevakina Foto: Kristel Kaljuvee

Valentina Zevakina

perearst

Mulle meeldib väga, et poolfinaalid on Tartus, elan üsna lähedal. Mu enda poeg on Xtra Basicus, seega oleksin igasse Eesti linna sõitnud võistlust vaatama. Aga ma arvan, et oleks läinud ka siis näiteks Tallinnasse poolfinaali vaatama, kui mu poeg ei oleks esinenud. 

Kerli Hannus
Kerli Hannus Foto: Kristel Kaljuvee

Kerli Hannus

fotoautomaadi töötaja

See on väga positiivne, et Eesti Laulu poolfinaalid on Tartus. Ma olen ise hiidlane, kes elab Tallinnas. Kui inimene ikka üritust fännab, siis sõidab ta igale poole kohale. Ma arvan, et üleüldiselt võiksid üritused tihemini väljaspool Tallinnat toimuda. Näiteks ka Hiiumaal.

Hendrik Aroja
Hendrik Aroja Foto: Kristel Kaljuvee

Hendrik Aroja

tudeng

Mul on väga hea meel, et poolfinaalid Tartus toimuvad. Ma ei usu, et ma oleks sõitnud Tallinnasse võistlust vaatama. Poolfinaali ei oleks kindlasti Tallinnasse läinud vaatama. Tegelikult ma ilmselt ei lähe ka finaali Tallinnasse vaatama. Eks aeg-ajalt ikka käin mujal kontserte kuulamas. Kui aga pidu koju tuuakse, siis tuleb see võimalus ära kasutada. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles