Videod: LeBron naasis Los Angelese derbis väljakule

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LeBron James naasis väljakule ja vedas Lakersi Clippersi vastu võidule
LeBron James naasis väljakule ja vedas Lakersi Clippersi vastu võidule Foto: Mark J. Terrill/AP

Korvpalliliigas NBA said möödunud ööl viimast korda põhihooajal kokku idakonverentsi liidrid Toronto Raptors ja Milwaukee Bucks. Viimased lahkusid Kanadast rõõmsameelsetena, sest võit tuli skooriga 105:92.

Kolmanda veerandi keskpaigas oli Bucksi eduseis suisa 24 punkti, kuid kaks minutit enne matši lõppu võitles Raptors vahe 92:98 peale. Sel hetkel sai neil aga aur otsa. Eelmises viies mängus vähemalt tosin kaugviset tabanud Toronto meeskond sai seekord 27 katsest korvirõngast sisse vaid seitse.

Raptorsi jaoks lõppes kaotusega 10-mänguline võiduseeria koduseinte vahel. Peaksid meeskonnad omavahel play-offis kohtuma, ei anna Toronto meeskonnale meelerahu kindlasti ka teadmine, et neljast matsist Bucksi vastu võideti tänavu vaid üks, seegi võõrsil.

Et idakonverentsi kaks liidrit tänavu teel unelmate meistritiitlile veel omavahel madistavad, usub ka Bucksi staar Giannis Antetokounmpo. «Teame, et tuleme siia varem või hiljem tagasi,» sõnas 19 punkti toonud kreeklane.

Teises tipptiimide mängus ei piisanud Golden State Warriorsile Stephen Curry 41 punktist. Philadelphia 76ers oli võõral väljakul 113:104 parem.

Põnevuslahingut nägi Los Angeleses, kus omavahel katsusid jõudu kohalikud Clippers ja Lakers. Formaalselt võõrsilmeeskonna rolli täitnud Lakersi jaoks oli heaks uudiseks kubemevigastusega üle kuu aja mängupausi pidanud LeBron Jamesi (24 punkti, 14 lauapalli, 9 söötu) naasmine, halvaks aga neljandal veerandil käest lastud 12-punktiline eduseis. Viimase tõttu tuli mängida lisaaega, kus kuulus 123:120 võit Lakersile.

Kristaps Porzingise hankimisega NBAs laineid löönud Dallas Mavericksi jaoks korvpalliplatsil kõik kenasti ei sujunud. Valusa hüppeliigese tõttu puhkust saanud Luka Doncicita mängud Mavericks vandus 89:93 alla Detroit Pistonsile.

NBA tulemused:

San Antonio Spurs – Brooklyn Nets 117:114

Toronto Raptors – Milwaukee Bucks 92:105

Orlando Magic – Indiana Pacers 107:100

Detroit Pistons – Dallas Mavericks 93:89

Los Angeles Clippers – Los Angeles Lakers 120:123

Golden State Warriors – Philadelphia 76ers 104:113

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles