Veebruaris auto ostul sissemakse 0 eurot ja esimene osamakse aprillis: Väikeliisingu kampaania ‒ ka FIE-le.

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Väikeliising Eesti OÜ

Eestis juba kuuendat aastat tegutsev Väikeliising Eesti võimaldab kevadise kampaania käigus teha 0 euroga sissemakset ja ülejärgmises kuus tehtavat osamakset nüüd ka FIEdele.

Mis tüüpi tootega on tegu?

See on klassikalises mõttes järelmaks, mille paindlikkus on nüüd ka FIEdele kättesaadav. Kuna meie pakutava toote näol on tegu panga tootega, ei ole kliendil ka toote kasutamisel maine riski teiste teenusepakkujate ees.

Kas järelmaks erineb pangaliisingust?

Jah – järelmaksuga saab osta ka vanemaid sõidukeid, mida pangad tagatiseks ei aktsepteeri. Samuti puudub kaskokindlustuse kohustus.

Miks auto järelmaksu kasutada ja millele peaks tähelepanu pöörama?

Väikeliisingu järelmaks on alternatiiv kallimatele toodetele, kui loevad turvalisus, kiirus ja mugavus. Kindlasti ei tasu ülejärgmise kuu maksmise võimalust kasutada, et võtta üleliigseid kohustusi, vaid pigem alternatiivina ühekordseid suuri kulutusi jaotada.

Mida peaks teadma, kui soovite antud finantseeringut kasutada?

Ka FIEd peavad täitma taotluse, nagu kõik kliendid. Taotlusele saab esmase vastuse mõne minutiga ning lisainfo vajadusel paari tunniga. Toodet saab kasutada nii eraisikult kui kõigilt firmadelt ostmiseks. Kindlasti tasub tähele panna, et see on finantsteenus, mille kasutamisel soovitame vajadusel konsulteerida spetsialistiga. Tutvuge tingimustega www.väikeliising.ee
 

Copy
Tagasi üles