Trump: armastan oma tööd aga… (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA president Donald Trump.
USA president Donald Trump. Foto: Susan Walsh / AP/Scanpix

USA president Donald Trump ütles intervjuus New York Timesile, et armastab oma tööd Valges Majas, kuid see on talle rahaliselt kalliks maksma läinud.

«Kaotasin selle tööga suurejooniliselt raha,» väitis Trump ja lisas, et ei ole president selle eest makstava tasu tõttu. Ta nimetas presidendiametit rahalisest perspektiivist aegade suurimaks kaotuseks.  

Sellest hoolimata armastab ta enda sõnul oma tööd. «Ma ei tea, kas peaksin seda armastama, aga armastan seda sellegipoolest.»

«Teate, õnneks pole mul raha vaja,» vastas Trump, puudutades võimalikku huvide konflikti, mis ümbritsevad tema nime kandvaid ettevõtteid. Maailmaliidrid ja lobistid ööbivad tihti tema hotellides, lootes sellega Trumpile heameelt valmistada. «Nad ütlevad, et keegi mingist riigist ööbis selles hotellis. Ja ma ütlen tore. Aga ma kaotan…need numbrid on hämmastavad.»

Täpseid numbreid Trump ei avaldanud. Presidendina teenib ta 400 000 dollarit aastas. Raha annetab ta erinevatele heategevusorganisatsioonidele.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles