Tartumaal sai sõiduautot juhtinud naine liiklusõnnetuses raskelt viga

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseiauto.
Politseiauto. Foto: Kaspar Pokk/Kanal 2

Laupäeva õhtul kella 22.25 ajal sai häirekeskus teate liiklusõnnetusest Tartumaal Maramaa külas Tartu-Jõgeva-Aravete 2. kilomeetril, kus kokku põrkasid Tartu poolt tulnud sõiduauto Mercedes-Benz ja Jõgeva poolt liikunud Ford Focus.

Tartu politseijaoskonna avariikorrapidaja Kuuno Kiudorf selgitas, et esialgsetel andmetel juhtus õnnetus, kui Ford kaotas juhitavuse, kaldus vastassuunavööndisse ja põrkas kokku vastu tulnud Mercedesega.

Mercedest juhtinud mees viidi tervisekontrolli, Fordi juhtinud naine toimetati haiglasse raskemate vigastustega. Autodes rohkem inimesi ei olnud. Mõlemad juhid kasutasid turvavööd ja autodel olid all nõuetekohased rehvid.

«Õnnetuse ajal oli tugev lumesadu, nähtavus kehv, tee lumelörtsine ja libe. Sellistes talviselt keerulistes tingimustes tuleb võtta kiirus maha ja sõita väga ettevaatlikult,» sõnas Kiudorf.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles