Maarja küla elanikud tundsid rõõmu omanimelisest särgist

Kelly Olesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maarja küla elanikud olid omanimeliste särkide üle väga õnnelikud.
Maarja küla elanikud olid omanimeliste särkide üle väga õnnelikud. Foto: Margus Ansu

Möödunud nädala neljapäeval andis Juhani puukooli tootmisjuht Tea Juhani Maarja külale üle jõulukampaaniaga kogutud raha. Juhani puukool korjab Maarja külale annetusi juba seitsmendat aastat. Puukool annetas intellektipuudega inimeste heaks igalt ostetud jõulupuult ühe euro. Kokku koguti 1781 eurot, mis läheb uue maja ehitusfondi.

Juhani puukooli tootmisjuht Tea Juhani andis üle jõulukampaaniaga kogutud raha.
Juhani puukooli tootmisjuht Tea Juhani andis üle jõulukampaaniaga kogutud raha. Foto: Margus Ansu

Peale selle olid kõigis Juhani puukooli istikuärides Maarja küla elanike meisterdatud linnumajakesed-annetuskastid, kuhu koguti ligi 175 eurot. Maarja küla juhataja Ly Mikheimi sõnul kulus ühe sellise majakese ehitamiseks umbes kolm päeva.

Maarja külla planeeritud kuuest elumajast on valmis viis. Riigi toetusega valmib ka viimane, kuues maja. Kuna peale riigi toetuse on vaja omaosalust, läheb annetustega kogutud raha Maarja küla uue maja ehitusfondi.

Koos Juhani puukooliga oli annetuse kätteandmisel spordi- ja liikumisvahendeid müüv osaühing Yes Sport, kes andis igale Maarja küla elanikule omanimelise särgi. Siirast rõõmu, mida üks särk küla elanikele valmistas, on näha pildilt. Mikheimi sõnul on intellektipuudega inimestele kõik oma väga oluline. «Nad ikka mõtlevad, et keegi on minu pärast vaeva näinud,» märkis ta.

Küla elanikud esinesid külalistele.
Küla elanikud esinesid külalistele. Foto: Margus Ansu
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles