Finaali jõudnud Inga ei välistanud, et edu Eesti Laulul võib tema tegemisi La La Ladies bändis mõjutada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval toimunud Eesti Laulu teisest poolfinaalist edasi saanud Inga Tislar, kes kuulub ka tüdrukutebändi La La Ladies, sõnas intervjuus, et ei välista, et edu konkursil võib tema osalemist bändis mõjutada.

Inga, kes esitas poolfinaali ajal laulu «Milline päev», kandis seal sääri paljastavat valget kostüümi, millel oli tema nimi peal. Niivõrd omapärane valik tekitas küsimuse, kas Inga on suure saladuskatte all oma brändi teinud.

«Brändi veel ei ole, aga mine sa tead, äkki tuleb,» kommenteeris Inga. «Aga see kostüüm on loodud minu ja Jana Hallase koostöös, kes on ka meie loo sõnade autor. Ja tundus loogiline, et ta aitab ka stilistikaga. See on küll Jana idee, et teeme need prindid ja paneme nime peale. Nimi on ka tossu peal. Siin on ka nimi olemas, et ikkagi meeles püsiks,» ütles lauljanna naljatades.

Inga, kelle nimi öeldi välja alles teise hääletusvooru ajal, sõnas, et teda valdavad väga head emotsioonid. «Nüüd on hea olla ja siin ei saagi muud varianti olla,» ütles ta.

Koos Kethi Uibomägi ja Diana Varikuga bändi La La Ladies moodustav Inga ei välistanud, et edu Eesti Laulul võib tema tegemisi bändis mõjutada. «Igaljuhul on tüdrukud kõige toetavamad inimesed üldse. Nad olid täna (eile- toim.) kohapeal ja ma tean, et kui ma siit majast välja lähen, siis nemad on esimesed, kes mulle kallidega peale lendavad. Diana ja Kethi ei ole minu jaoks vaid bändikaaslased, vaid ka väga lähedased sõbrad,» rääkis Inga.

Teise poolfinaali ajal levisid ka kõlakad, et Kethi ja Diana olid kahepeal hääletanud 70 korda, et garanteerida oma lemmiku edasijõudmine finaali.

Inga selgitas ka, et tüdrukute toetus on talle oluline ja et nad on nii kaua koos püsinud, et nende vahel ei ole mingit konkurentsi ega rivaalitsemist, vaid puhas ja siiras sõprus. «Ilmselgelt tähendab nende toetus minu jaoks palju,» ütles ta.

Lisaks ütles Inga, et finaaliks täiendavad nad oma kava, et möll seal oleks veel suurem.

Eesti Laul 2019 teises poolfinaalis astusid kolmandana üles Lumevärv ft INGA oma võistluslooga «Milline päev».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles