Keskerakonna eelarve õlemaja kardab järgmist hunti

Urmas Jaagant
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peenike pihus: kuigi praegu jätkub kampaania kuu aja pärast toimuvateks riigikogu valimisteks, tuleb Keskerakonnal tasuda ka 2017. aasta kohalike valimiste kampaania arveid.
Peenike pihus: kuigi praegu jätkub kampaania kuu aja pärast toimuvateks riigikogu valimisteks, tuleb Keskerakonnal tasuda ka 2017. aasta kohalike valimiste kampaania arveid. Foto: Tairo Lutter

Võit või mitte midagi, muud tulemust keskerakondlased nendel riigikogu valimistel ei näe. Sotsiaaldemokraatide ja Isamaa abiga saadud koalitsiooni juhtpartei koht tuleb nüüd rahvalt ise välja teenida. Selleks paneb erakond mängu kõik vahendid, mida oli näha ka hiljuti lõppenud suurest tänavakampaaniast. Samal ajal tulevad uudised, et Keskerakond on võlgu, kellelgi on rahanõuded, kellegagi käiakse kohut. Keskerakond on seisus, kus valimistulemusest ei sõltu ainult võimule jäämine, vaid omajagu ka erakonna rahaline tulevik.

Keskerakonna peasekretär Mihhail Korb ütleb esiti, et erakonnal pole mingeid rahalisi probleeme, kõike tasutakse graafiku järgi, kulud on kontrolli all ning jutud erakonna probleemidest pahatahtlikud. Vastustest üksikasjalikumatele küsimustele selgub siiski, et peasekretäri ees on hulk keerulisi probleeme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles