Kiuslik küsimus Reformierakonnale: miks me veel viie rikkaima hulgas pole? (60)

Jürgen Ligi
, riigikogu liige (Reformierakond)
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakonna valimisloosung oli viia Eesti Euroopa viie rikkama riigi hulka. Neid aegu meenutame nüüd nostalgiaga. Mis on Reformierakonna visioon praegu?
Reformierakonna valimisloosung oli viia Eesti Euroopa viie rikkama riigi hulka. Neid aegu meenutame nüüd nostalgiaga. Mis on Reformierakonna visioon praegu? Foto: Mihkel Maripuu

Postimees päris Reformierakonnalt aru, miks Eesti vaatamata Reformierakonna võimulolekule läbi kolme aastakümne ikka veel viie rikkaima riigi hulgas pole.

Me võiksime ju vastu kiusata, et aega veel on. Pealegi pole teised parteid eesmärki täita lasknud – alati oleme pidanud võimu kõigiga jagama.

Aga tõsiselt vastates ei usu ma, et keegi võttis seda loosungit otsesõnu lubadusena, see oli siiski reklaamlause ja üleskutse, mis väljendas majanduspoliitilist pürgimust saada rahvana jõukaks. Majandusalases pädevuses pole me vaatamata kõigele teiste erakondade konkurentsi kohanud ja see lisas toona uljust, aga praeguseks oleme ka võrratult toonasest kogenum ja targem, targem ja kogenum on kogu ühiskond.

Kommentaarid (60)
Copy
Tagasi üles