Mustvee vallavanem võeti ametist maha

Janno Zõbin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Morozov 31. jaanuarist Mustvee valda enam ei juhi ning peab umbusaldamise põhjuseks poliitilisi mänge.
Jüri Morozov 31. jaanuarist Mustvee valda enam ei juhi ning peab umbusaldamise põhjuseks poliitilisi mänge. Foto: Kristjan Teedema

Möödunud nädalal leidis aset umbusaldushääletus Mustvee vallavanema Jüri Morozovi vastu. Augustis juba korra esitatud, kuid tookord tagasi võetud umbusaldusavaldus läks seekordsel vallavolikogu hääletusel läbi ja 31. jaanuarist Morozov enam vallavanem pole.

Lisaks opositsioonile ühinesid avaldusega ka mõned koalitsiooni liikmed, kes heitsid Morozovile koos ette probleemide eitamist ja isepäisust valla küsimuste üle otsustamisel. «Vallavanem näeb volikogu liikmetes üksnes käetõstjaid. Ta on selgelt välja öelnud, et volikogu segab vallavanema tööd,» ütles volikogu liige Marianne Kivimurd-Tarelkina. «Tema juhendamisel ei mindud edasi piirkonnale oluliste projektidega, mille tulemusena jäid toetusrahad piirkonda tulemata.»

Palju etteheiteid

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles