Galerii ja videod: Neymar aeti suurejoonelisel sünnipäevapeol nutma

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpallistaarid võivad võidelda oma oskuste pärast nii jalgpallimurul kui sünnipäevapidudel. Täna 27. sünnipäeva tähistav PSG ja Brasiilia jalgpallikoondise superstaar Neymar loodab nimelt, et Pariisis peetud vägev oleng teeb täna 34. aastaseks saavale Cristiano Ronaldole silmad ette.

Neymar pidi küll vigastuse tõttu terve õhtu karkudega olema, kuid see tema tuju alla ei viinud. Oma 200 külalist võõrustas ta Pariisi lokaalis Pavillon Gabriel, kuhu kutsus ka meeskonnakaaslased Edinson Cavani, Thiago Silva, Kylian Mbappe ja Dani Alvese, aga ka Itaalia jalgpallilegendi Gianluigi Buffoni ning muusikud Bob Sinclari ja Rodriguinho. Nagu videost näha, oli meestel lõbu laialt: 

Õhtu emotsionaalseima hetke eest hoolitses pisarais päevakangelane aga ise, öeldes, et tema suurimaks kingiks oleks terve pöid. Nõnda saaks ta tegeleda sellega, mida ta armastab - jalgpalliga. 

Neymar vigastas paremat jalga 23. jaanuaril Prantsusmaa karikavõistluste 1/16-finaalis Strasbourgi vastu. Maailmakuulsad meditsiinieksperdid tegid PSG tähtmängijale põhjalikud uuringud, mille tulemusel saadi teada, et Neymaril on parema jala viienda pöialuu murd. Sarnane vigastus kimbutas brasiillast ka aasta eest. Parimal juhul saab Neymar väljakule tulla alles aprillis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles