Suurimad vead, mida kodus juuste värvimisel tehakse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arturs Budkevics / PantherMedia / Arturs Budkevics

Kodus juuste värvimine võib olla ajasäästlikum ja odavam, kuid sellega kaasnevad ka erinevad ohud, mis muudavad lõpptulemust.

1. Valid värvi karbil oleva pildi põhjal

Kodus värvides on värvivalikul suuremad piirangud, kuna saad valida suures osas vaid nende vahel, mis karpidesse pandud. Stilisti Tabitha Mitchelli sõnul on üks suurimaid vigasid, et eeldatakse pakendil oleva pildiga täpselt samasugust tulemust. Iga inimese juus on erinev ning täpselt sama värv võib jääda pisut erinev.

2. Teadmatus

Suur osa inimesi ei süvene infosse, mis pakil kirjas. Juuksevärvis võib esineda erinevaid koostisosi, mis võivad ärritada peanahka või reageerida teiste värvide koostisosadega. Ole kindel, et värv, mida kasutad, ei tee rohkem kahju kui kasu.

3. Ajastus

Et saada soovitud tulemust, tuleb jälgida ka ajastust. Kui jätad värvi liiga pikaks pähe, võib värv jääda tumedam ning muuta juuksed kuivaks.

Allikas: Huffington Post

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles