Serviti alistas Viimsi ja tõusis Kehraga samale pulgale

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim Patrael hoidis heade tõrjetega HC Viimsi/Tööriistamarketit mängus, kuid tiitlikaitsja Põlva Serviti sai siiski 34:26 võidu.
Siim Patrael hoidis heade tõrjetega HC Viimsi/Tööriistamarketit mängus, kuid tiitlikaitsja Põlva Serviti sai siiski 34:26 võidu. Foto: Helin Potter

Meeste meistriliiga 13. vooru avamängus alistas Põlva Serviti kodusaalis HC Viimsi 34:26 (15:12). Tiitlikaitsja tõusis tabeliliidri HC Kehraa võrdsete punktide peale, ent paremus omavahelistes kohtumistes jätab esikohale kehralased, kel on ka mäng varuks.

Mesikäpa hallis olid mõlemad tiimid algul raskustes palli väravavõrku toimetamisega. Martin Adamson viis külalised neljandal minutil juhtima, ent möödus veel viis minutit enne kui Ülljo Pihus kodumeeskonna väravatearve avas. Viimsi sai veel korra ette, ent siis vastas Serviti nelja vastuseta väravaga ning juhtis 5:2.

Hästi tabasid Serviti poolel hooaja keskel Põlva Coopist liitunud Alfred Timmo ja Mathias Rebane ning jaanuaris meeskonnaga taasliitunud Anatoli Tšezlov. Viimsi ei lubanud tiitlikaitsjat siiski liiga kaugele eest ning vahe püsis kolme- või neljaväravalisena poolaja lõpuni. Puhkama mindi Serviti 15:12 eduseisul.

Teise pooltunni algul tõrjus Siim Patrael Viimsi väravasuul Henri Sillaste karistusviske, ent peagi rebis Serviti vahe viiele. Kert Liinat, Adamson ja Arlo Talmar aitasid viimsilased aga uuesti vaid kahe värava kaugusele, 18:16. Siis oli võõrustajate kord 4:0 vahespurt teha ning 47. minutiks juhiti kahe Sander Sarapuu tabamuse järel juba 27:19.

Kohtumise lõpul mängupilt ei muutunud ning Serviti sai 34:26 võidu. Rebane, Tšezlov, Timmo ja Stanislav Holodjuk tabasid kõik viis korda, Viimsi poolel said käe valgeks kõik kaasas olnud kaheksa platsimängijat, neist Aleksander Oganezov viskas kuus, Adamson viis ning Andre Sild ja Mihkel Vaher neli väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles