Seriaali «Poldark» võtted lõppesid: Eleanor Tomlinson andis kaasstaarile Aidan Turnerile viimase suudluse

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader seriaalist «Poldark». Pildil Aidan Turner Ross Poldarkina ja Eleanor Tomlinson tema naise Demelzana
Kaader seriaalist «Poldark». Pildil Aidan Turner Ross Poldarkina ja Eleanor Tomlinson tema naise Demelzana Foto: Greg Caygill / SWNS.com /Scanpix

Briti draamasarja «Poldark» viimase, viienda hooaja võtted lõppesid sellel nädalal ning selles sarjas naispeaosalist Demelzat kehastav Eleanor Tomlinson jagas sotsiaalmeedias fotosid, millel ta annab meespeaosalist Ross Poldarki mängivale Aidan Turnerile viimase suudluse. Turner vastab omapoolse suudlusega. 

26-aastane Tomlinson ja 35-aastane Turner poseerisid hiljem koos «Poldarki» produtsentide Karen Thrusselli ja Michael Rayga, teatab thesun.co.uk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Life is precious and should not be scorned. The thing is to find some purpose, to go on living.” ♥️ @eleanortomlinson bids farewell to #Poldark cast and crew as the 5th Season wraps filming ? #bbc #eleanorthomlinson #aidanturner #demelza #HeidaReed #JackFarthing #LukeNorris #GabriellaWilde

A post shared by Digital Spy (@digitalspy) on «Poldark» on teinud Turnerist ja Tomlinsonist rahvusvahelised staarid. Nende tegelasi Rossi ja Demelzat peetakse üheks kuumemaks seriaalipaariks.

«Poldark» tegi Turnerist ja Tomlinsonist rahvusvahelised staarid. Nende tegelasi Rossi ja Demelzat peetakse üheks kuumemaks seriaalipaariks.

Tomlinson kirjutas sotsiaalmeedias jagatud fotode juurde, et näitlejad ja võttemeeskond on aastate jooksul kokku kasvanud ja on kahju lahkuda.

«Elu on hinnaline ja iga hetke tasub väärtustada. Kallitele inimestele tuleb näidata, kui tähtsad nad on. Head aega «Poldark», oleme viimase viie aastaga kokku kasvanud, oleme olnud perekond,» lisas näitlejanna.

2013. aastal alguse saanud seriaal «Poldark» põhineb briti kirjaniku Winston Grahami 12 romaanil. Seriaalis jõuavad vaatajateni kaheksa romaani sündmused.

Viimase hooaja osade režissöör Debbie Horsfield sõnas, et viiendal hooajal jätkatakse põhitegelaste, Poldarkide, George Warleggani, Enyste ja Carnesite elukäigi jälgimist. Seal on nii skandaale ja õelust, kuid ka õnne.

Tagasi üles