Päikeseline Itaalia keset Viru tänavat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: La Vita Bella

Viru väravate juures asuv La Vita Bella on restoran, mis garanteerib elamuse igale itaalia köögi gurmaanile. Meie road on valmistatud eranditult värskest ja kvaliteetsest toorainest, mis on pärit nii Eestist kui ka mujalt maailmast. Restorani külastajad saavad omakorda valida, kas istuda kohvikus, teise korruse restoranis või hoopis meie hubases talveaias. 

La Vita Bellas ootab Ilus Elu nii tõelisi itaalia köögi nautijaid kui ka külastajaid, kelle sooviks on teha üks kiire drink baaris või juua üks maitsev kohv. Itaaliapäraselt puhaste ja lihtsate maitsetega menüü on valikuterikas ja üllatusterohke, kuid sealt ei puudu muidugi ka pitsad, pastad, risotod ja Vahemerele omased mereannid.  

La Vita Bella maitseelamuste eest vastutab professionaalne Itaalia peakokk, kes on Eestisse toonud tõelise Itaalia köögi ning aidanud vastavalt välja koolitada kogu meie köögimeeskonna. Lisaks toimetavad meie restorani köögis ka paljud teised kokad: grillimeister, pitsameister ja hõrkude roogade valmistaja, kelle oskused on avatud köögis kõigile nähtavad. Iga päev lisab köögimeeskond menüüsse midagi, mis teeb eriliseks just selle päeva. Üks reegel on La Vita Bellas aga küll – mitte kunagi ei saada peakokk köögist välja toitu, mida ta ise ei naudiks. 

Vilunud kokkade kõrval tegutsevad restoranis ka suurepärane sommeljee, kes sobitab menüü juurde parimaid veine ning meisterlikud kokteilimeistrid, kes segavad kokku nii klassikaliselt trendikaid kui ka mõnusalt värskendavaid kokteile, mida suveõhtutel terrassil nautida. Tänu oma sinirohelisele, päikesest rikastatud värvigammale, tunneb La Vita Bella terrassi ära juba kaugelt. See 90-kohaline õuerestoran särab teiste seas nagu tõeline Itaalia! 

La Vita Bella restorani saab samuti rentida sünnipäevadeks, pulmadeks, konverentsideks ja teisteks erinevateks tähtsündmusteks. Hubane restoran mahutab 80 külastajat.  

võimalus süüa argipäeviti Lõuna Buffeed kella 12.00 – 16.00, alates 5.90 ja pühapäeviti Brunchi kella 12.00 – 16.00 koos vahuveiniga.

Ootame Teid nautima tõelist Itaalia kööki! 

Copy
Tagasi üles