Homme algavad läbirääkimised Rakvere spaaomanikega (1)

Katariina Krjutškova
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnapea Madis Timpson on öelnud, et kõige parem läbirääkimiste tulemus oleks see, kui Viljandi järve äärde spaahotell ikkagi kerkiks.
Linnapea Madis Timpson on öelnud, et kõige parem läbirääkimiste tulemus oleks see, kui Viljandi järve äärde spaahotell ikkagi kerkiks. Foto: Liis Treimann/Postimees

Veekeskuse riigihankele ainsana pakkumise teinud osaühingu Aqva Hotels esindaja Roman Kusma kinnitas Sakalale, et läbirääkimised linnaga algavad neljapäeva hommikul.

Esmaspäeval otsustas hankekomisjon, et alustab riigihankel kvalifitseerunud osaühingu Aqva Hotelsi esindajatega läbirääkimisi.

Praegune Aqva Hotelsi pakkumine ületab linnapea Madis Timpsoni sõnul linna ja valla võimekust, sest nemad olid valmis tasuma koolilaste ujumistundide eest 300 000 eurot aastas. Osaühing Aqva Hotels küsib seevastu Viljandi linnalt ja vallalt ujumisteenuse osutamise eest 450 000 eruot aastas.

Roman Kusma sõnul võib esimesi uudiseid kuulda juba homme pärastlõunal. Läbirääkimisi veab linnapea Madis Timspon, keda Sakala ajakirjanikul ei õnnestunud kolmapäeval telefoni teel kätte saada.

Rakvere Aqva Hotel & Spa omanikud on läinud aasta kevadest rääkinud, et tahavad ehitada Viljandi järve äärde Vikerkaare krundile spaahotelli koos majutusasutusega.

Pärast esmaspäevast hankekomisjoni koosolekut teatas linnapea Madis Timpson, et kõige parem läbirääkimiste tulemus oleks see, kui Viljandi järve äärde spaahotell ehitataks. Rakvere spaaomanikud on aga öelnud, et kui linnaga lepingut sõlmida ei õnnestu, ei hakka nad ka siinsesse spaahotelli investeerima.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles