Kossuliiga esimene play-off’i meeskond on 1JVBr

Algis Liblik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui treener Andres Sõbra (vasakul) hoolealused, Kadrina Karud täna Tarvast võidavad, on tee kohamängudele kindlustatud.
Kui treener Andres Sõbra (vasakul) hoolealused, Kadrina Karud täna Tarvast võidavad, on tee kohamängudele kindlustatud. Foto: Meelis Meilbaum

Lääne-Virumaa Kossuliiga põhiturniiril hakkab kätte jõudma aeg, mil igal nädalal selguvad üha uued meeskonnad, kes põhiturniiri järel ka kohamängudel jätkata saavad.

Meistriliigas pääseb kohamängudele kuus paremat meeskonda. Põhiturniiri kaks esimest pääsevad otse poolfinaali ja kindlustavad seeläbi ka koha aprilli lõpus toimuvale finaalpäevale, ülejäänud neli meeskonda alustavad veerandfinaalidega.

Esimese meeskonnana tagas omale pääsu play-off’i 1JVBr-i meeskond, kes alistas kodusaalis võitluslikus mängus Simuna Spordiklubi 81:76. See oli ajateenijate seitsmendaks võiduks üheksast mängust, Simuna meeskonna saldo on kaks võitu ja kuus kaotust, millega jagatakse praegu 5.–6. kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles