Liidrikohale tõusnud Guardiola: kindlasti kaotame veel punkte

Silver Tabo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester City peatreener Pep Guardiola.
Manchester City peatreener Pep Guardiola. Foto: Martin Rickett / EMPICS Sport

Inglismaa kõrgliigasse kuuluva Manchester City jalgpalliklubi peatreener Pep Guardiola sõnas pärast eilset 2:0 võitu Evertoni üle, et liidrikohast olenemata on veel hooaja lõpuni omajagu minna.

Valitseval Inglismaa meistril on Premier League’is ees veel 12 mängu. Guardiola usub, et teatud punktikadu ootab veel meeskonda ees, kuid samuti komistavad arvatavasti ka lähirivaalid. «Me oleme liidrikohal, aga 12 mängu on veel minna, seda on omajagu. Ma ei usu, et ükski meeskond suudaks võita 12 järelejäänud kohtumist,» sõnas Guardiola, kelle meeskond möödus tänu eilsele võidule ühe mängu vähem pidanud senisest liidrist Liverpoolist.

«Me oleme pidanud Liverpoolist ühe mängu rohkem ning kui nad peaksid võitma, siis me pole enam liidrid. Aga sellest olenemata on tipus paiknemine parem,» lisas Manchester City loots.

Valitsev meister Manchester City kerkis vähemalt ajutiselt (sel kalendriaastal esimest korda) Inglismaa kõrgliigas liidriks, edestades mängu vähem pidanud Liverpooli parema väravate vahe tõttu. Mõlemad meeskonnad on kogunud 62 punkti. Jürgen Klopp ja Liverpool kohtuvad pühapäeval koduväljakul Bournemouthiga, kes asub liigatabelis kümnendal kohal.

Premier League’i esikuuik: 

  1. Manchester City 62 punkti (26 mängust)
  2. Liverpool 62 p (25)
  3. Tottenham Hotspur 57 p (25)
  4. Londoni Chelsea 50 p (25)
  5. Manchester United 48 p (25)
  6. Londoni Arsenal 47 p (25)
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles