Margus Uba: Anett Kontaveit ei mängi stabiilselt head paarismängu

Indrek Raudkivi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: Sobala/pressfocus/sipa/Sobala/pressfocus/sipa

Eesti naiskond kaotas Fed Cupi tsooniturniiril Poolas alagrupi teise lahingu Rootsile 1:2, mis tähendab, et suure tõenäosusega ootab ees ellujäämismäng Taaniga.

Täna kohtub Eesti alagrupi viimases mängus hirmkõva Ukrainaga, kuid suures plaanis ei otsusta see mäng midagi. Tenniseekspert Toomas Kuum usub, et seni kohustuslikud võidud teeninud Eesti esireket Anett Kontaveit (pildil, WTA 20.) jätab matši Ukrainaga üldse vahele.

«Eesti peab kohamängu vältimiseks Ukraina alistama ja seegi ei pruugi olla piisav. Usun, et kapten Märten Tamla mängitab Ukraina vastu meie teist ešeloni ja hoiab Kontaveiti kohtumiseks Taaniga,» sõnas ta.

​Tennisega tihedalt seotud Margus Uba arvab, et Eestil läheb Taani vastu raskeks. «Kahjuks puuduvad meie naiskonnal väga head paarismängijad. Ega Anett Kontaveitki stabiilselt head paarismängu ei mängi,» avaldas Uba arvamust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles