Järjekordne võigas kuritöö Indias: rööviti, vägistati ja tapeti viieaastane tüdruk

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mumbai elanikud avaldamas meelt Indias üha sagenevate vägistamiste vastu.
Mumbai elanikud avaldamas meelt Indias üha sagenevate vägistamiste vastu. Foto: PUNIT PARANJPE / AFP / SCANPIX

Indiat raputab taas räige seksuaalrünnak lapse vastu: suurlinnas Mumbais rööviti, vägistati ja seejärel tapeti viieaastane tüdruk.

Kurjategijad viisid tüdruku kaasa eile Mumbai Mahimi linnaosast, kui ta magas koos oma vanemate ja kolme õe-vennaga kõnniteele püstitatud osmikus.

Mumbai politsei asejuht Vikram Deshmane ütles CNNile, et lapse vanemad pöördusid korrakaistjate poole, kui märkasid, et laps on kadunud. Tüdruku surnukeha leiti pisut hiljem lähikonnast tee äärest.

Lahkamine kinnitas, et last oli enne tapmist vägistatud.

Deshmane sõnul viitab esialgne uurimine sellele, et võika kuriteo pani toime üks omapäi tegutsenud inimene. Politsei kontrollib parasjagu lähikonnas asuvate turvakaamerate salvestusi.

Indiat on raputanud viimastel aastatel terve rida julmi vägistamisi, ohvrite seas on seejuures üha rohkem lapsi.

Mullu jaanuaris raputas Indiat kaheksa-aastase moslemi tüdruku vägistamine ja tapmine. Väidetavalt panid kuriteo toime hindu mehed, mis kasvatas ka usupingeid kogukondade vahel.

Eelmise aasta septembris sattus Delhis kriitilises seisus haiglasse seitsmeaastane tüdruk, keda oli vägistatud veevoolikuga. Kuriteos süüdistatuna peeti kinni 21-aastane mees.

Detsembris sattus Delhis aga haiglasse kolmeaastane tüdruk, keda oli vägistatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles