Fotod: vaata, kuidas avati EASi Dubai välisesindus

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna avasid peaminister Jüri Ratas ja ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Rene Tammist Dubais Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) välisesinduse, mille eesmärk on tugevdada majandussidemeid Araabia Ühendemiraatidega.

EASi uues esinduses hakkab tööle ekspordinõunik Jukka Hahlanterä, kellel on piirkonnas pikaajaline varasem kogemus ja kes aitab Eesti ettevõtetel oma toodete ja teenustega sealsetele turgudele siseneda.

Eesti ettevõtted on piirkonnast huvitatud, eriti infotehnoloogiasektor, kaitse- ja toidutööstus, aga ka rõiva-, mööbli- ja kosmeetikatootjad ning logistikafirmad. Täna tegutseb piirkonnas aktiivselt üle 50 Eesti ettevõtte.

Avamisüritusel osalesid peaminister Jüri Ratas, ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Rene Tammist, majandusministeeriumi side ja riigi infosüsteemide asekantsler Siim Sikkut ning Eesti ettevõtjatest koosnev äridelegatsioon. EASi esinduse avamisele on kutsutud ka Araabia Ühendemiraatide kõrged esindajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles