Video: Dallas tegi Doncici hiilgemängu toel võiduka tagasituleku

Silver Tabo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luka Doncic (paremal) jätkab oma debüüthooaega NBAs silmapaistva hooga.
Luka Doncic (paremal) jätkab oma debüüthooaega NBAs silmapaistva hooga. Foto: Tony Gutierrez / AP

Põhja-Ameerika korvpalliliigas NBA teenis möödunud ööl koduväljakul raske võidu Dallas Mavericksi meeskond, kui Sloveenia imelapse Luka Doncici toel tuldi välja 14-punktilisest kaotusseisust ning saadi lõpuks numbritega 102:101 Portland Trail Blazersi üle ühepunktiline võit.

Mavericks võitis avaveerandi ühe punktiga 25:24, kuid kaotas teise neljandiku 11 silmaga ning leidis end avapoolaja lõpus 47:57 kaotusseisust. Vahe jätkas suurenemist ka kolmandal veerandajal, mis kaotati nelja punktiga ning nii mindi viimasele neljandikule vastu 14-punktilises kaotusseisus.

Võitjate ridades kerkis selgelt kangelaseks 19-aastane Doncic, kes viskas viimasel veerandajal oma 28 punktist koguni 13. Seejuures võitis Mavericks viimase veerandaja numbritega 24:9. Doncici arvele kogunes lisaks 9 lauapalli ja 6 korvisöötu.

 

Üleplatsimehena tõi Trail Blazersi mängumees Damian Lillard 30 punkti, Bosnia ja Hertsegoviina ametivend toetas teda 18 punkti ja 10 laupalliga.

Võidurõõmu sai tunda ka valitsev meister Golden State Warriors, kui koduväljakul suudeti hoida Miami Heati vastu juhtohje kohtumise lõpuni, teenides viimaks skooriga 120:118 kahepunktilise võidu. Kui võitjate ridades säras 39 punktiga Kevin Durant, siis Heati eest tegi parima mängu 37 silma visanud Josh Richardson. Kodumeeskonna võitu panustasid veel Klay Thompson ja Stephen Curry vastavalt 29 ja 25 punkti.

Kõik tulemused:

  • Dallas Mavericks – Portland Trail Blazers 102:101
  • Phialdelphia 76ers – Los Angeles Lakers 143:120
  • Sacramento Kings – Phoenix Suns 117:104
  • Atlanta Hawks – Orlando Magic 108:124
  • Golden State Warriors – Miami Heat 120:118
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles