Jennifer Lopezi väljakutse: 10 päeva ilma süsivesikuteta

Liia Merino
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez Foto: Gilbert Flores/Broadimage / Gilbert Flores/Broadimage

Jennifer Lopez üllatab meid ikka ja jälle oma  uskumatult treenitud kehaga. Staari Instagrami kontol ei saa tema kõhulihastest kuidagi mööda vaadata.  

Jennifer Lo ei tee mingit saladust oma hiilgavast vormist. Nimelt võttis ta ette kümnepäevase väljakutse, mille jooksul ta loobub teatud toiduainetest. Teemaviitega «Ei suhkrut ega süsivesikuid» annab ta teada, et on süsivesikud oma toiduplaanist täielikult eemaldanud. See tähendab ei mingit leiba, nuudleid, maiustusi, kirjutab Gala.

Kas seda saab nimetada keto-toitumiseks? 

Madala süsivesikusisaldusega toitumisel tulevad teised toiduained rohkem esiplaanile. Seda põhimõtet järgib eriti keto-toitumine, mis on viimasel ajal paljude kuulsuste südamed võitnud. 60 protsenti päevasest vajadusest kaetakse tervislike rasvadega, vaid viis protsenti kogu toidust moodustavad süsivesikud. 

Rasv ei tekita rasva!

Jennifer Lopez ei maini küll oma postituses,  nagu ta peaks keto-dieeti, kuid üksi ta sellega Hollywoodis ei oleks. Suhkrute asemel on keto-toitumisel aukohal avokaadod, kookosõli ja teised tervislikud rasvad. 

Siiski ketogeenset toitumist ei peaks lihtsalt niisama ühel päeval pidama hakkama, vaid enne võiks toitumisnõustaja või arstiga asjad läbi arutada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles