Viimsi vallalehe pea igalt küljelt vaatab vastu Siim Kallas (1)

Loora-Elisabet Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim Kallase raamatu «Vabaduse ja kurjuse vahel. Euroopa Liidu lugu»  esitlus- pildil raamatu autor.
Siim Kallase raamatu «Vabaduse ja kurjuse vahel. Euroopa Liidu lugu» esitlus- pildil raamatu autor. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eelmisel nädalal ilmunud Viimsi Teataja pea igalt küljelt võib leida artikli, kus mainitakse vallavanem Siim Kallast, või on ta figureerimas juuresoleval pildil. 

Siim Kallas on jõudnud 8. veebruari Viimsi Teatajas figureerida igal olulisel sündmusel: Viimsi valla kultuuri ja spordi aastapreemiate jagamisel, olla Teataja suur intervjueeritav, tähistada Tartu rahulepingu 99. aastapäeva, avada Püünsi noortekeskust ja raamatukogu, osaleda õpetajate päeva tänuüritusel, kutsuda vallavalitsusse külla islandlased ja lõpetuseks ka tervitada Naissaarel Rootsi kroonprintsessi ja Eesti presidenti Kersti Kaljulaidi. 

Viimsi vallaleht ilmub kaks korda kuus tiraažiga 9970 eksemplari.

Viimsi vallavalitsuse pressiesindaja Elis Mäeots ütles, et Siim Kallas on vallavanem ning tema töökohustuste hulka käib ka valla esindamine. «Tema koordineerida on valla üldjuhtimine, valla arengu strateegiline planeerimine, arengukavad, finantsstrateegia, valla eelarve ning üldine valla esindamine,» põhjendas Mäeots. 

«Kuna vallavanem lahkub ametist, tehti temaga ka lahkumisintervjuu,» ütles pressiesindaja ja lisas, et kõikidel piltidel (välja arvatud intervjuu foto) esindab Siim Kallas Viimsi valda. «See ei ole kuidagi seotud riigikogu valimistega,» kommenteeris Mäeots. 

Hiljem lisas Viimsi vallavalitsuse pressiesindaja, et Siim Kallas ei kandideeri Harju- ja Raplamaal, kus viimsilased saavad oma hääle anda. «Siim Kallas kandideerib valimisringkonnas, milleks on Tallinna kesklinn, Lasnamäe ja Pirita,» lisas Mäeots. 

Selles numbris ilmus ka riigikogu valimiste erileht, kus pakuti kõikidele erakondadele võrdset võimalust osta reklaami. «Kõik erakonnad paraku ei avaldanud soovi reklaami osta. Viimsi Teataja on ka varasemalt kajastanud valimisi lähtuvalt loogikast, et anname kõikidele erakondadele ning kandidaatidele võrdsed võimalused,» lausus Viimsi valla pressiesindaja Elis Mäeots. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles