O’Learyse spordinädala ülevaade/soovitused

Sisuturundus
, reklaamartiklite toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: O’Learys

Selle spordinädala märksõnadeks on jalgpall ja WRC ralli, sest teisipäeval ja kolmapäeval jätkuvad pärast pikka pausi UEFA Meistrite liiga play-off mängud ja neljapäeva õhtul algab Rootsis WRC ralli.

Meistrite liigas astuvad teisipäeval vastamisi Manchester United vs PSG ja Roma vs Porto. Enne jalkamänge ootame kõiki mälumänguhuvilisi O’Learyse spordiresorani jalgpalli viktoriinile Siim Kera juhtimisel. Pirakasse küsimusteringi mahuvad nii Euroopa, Eesti kui ka laiem maailm. Parimatele auhinnad O'Learyselt ja Betsafelt.

Foto: O’Learys

Kolmapäeval same kaasa elada Ajaxi vs Real Madridi ja Tottenham Hotspuri vs Borussia Dortmundi kohtumistele. Ajaxi ja Real Madridi mängu näitame ka Betsafe Sports Arenal, kus suur kinoekraan ja mugavad diivanid garanteerivad parima spordielamuse.

Neljapäeva jätkuvad mängud UEFA Euroopa liigas aga õhtu kulminatsioon on kindlasti Rootsi ralli esimene ja teine kiiruskatse. O’Learyses saab terve nädalavahetuse elada Ott Tänaku kihutamisele kaasa, sest näitame kõiki Rootsi ralli kiiruskatseid lives.

Nädalavahetusel algab suurem spordipidu, sest suuremad Euroopa jalgpalliliigad jätkavad mängudega. Samuti saab kaasa elada erinevatele talispordi ülekannetele.Parima elamuse saad Betsafe Sports Arenal, kus on mugavad lauad ja diivanid ning loomulikult suur kinoekraan, kus mängudele on ülituus kaasa elada. Broneeri laud event@olearys.ee Vaata, mis sind ootab Betsafe Sports Arenal

Alates veebruarist saavad ka Tartlased elada mõnusalt spordisündmustele kaasa, sest avasime Tartu Eedeni keskuses 200 istekohaga O’Learyse spordirestorani ja meelelahutuskeskuse.

Vaata kõikide spordiülekannete ajakava https://olearys.ee/kristiine-event-center/sports/

Copy
Tagasi üles