Kanada rannikult leiti taas jalg, kuid ametivõimud ei muretse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalad.
Jalad. Foto: Mohamad Torokman / REUTERS/Scanpix

Kanada Briti Columbia provintsi rannikult leitakse iga paari kuu tagant jalg. Kuigi see võib tunduda äärmiselt õõvastav, ütlevad ametnikud, et asjaolus pole midagi kuritegelikku, vahendab CNN.

Septembris avastatud uues Nike jooksutossus jalg oli 15., mis 2007ndast aastast piirkonnas avastatud. Briti Columbia provintsi koronerid pole suutnud tuvastada, kellele see jalg kuulub ja palusid selle nädala alguses üldsuse abi.

«Me ei avastanud midagi, mis viidanuks mõrvale,» ütles provintsi koroneride esindaja Andy Watson. «Mõnikord on tegu loomulike surmade, enesetappude või õnnetustega (näiteks kukkumie).»

Kuid, miks on rannikult leitud ainult jalgu? Ametivõimude sõnul peitub põhjus viisis, kuidas inimkeha laguneb. Nende sõnul kaitsevad jalgu keskkonna ja veeloomade eest jalanõud.

Kümme varem leitud jalga on õnnestunud seostada kadunuks kuulutatud inimestega. 15. jalg avastati Lääne-Vancouverist ja DNA testid pole seda seostanud ühegi kadunud inimesega. Ametivõimud avaldasid ka pildi Nike meeste jooksutossust.

Watsoni sõnul viitab luu struktuur sellele, et isik oli noorem kui 50 aastat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles