Postimees TV: Jamesi tulutu kolmikduubel ja Jacksoni eriti õnnetud vabavisked

Toimetas Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Öö korvpalliliigas NBA tõi järjekordse võidu tiitlikaitsja Golden State’ile, kaotuse Los Angeles Lakersile ja kolmikduubli LeBron Jamesile. Üks mäng sai lõpplahenduse tänu korvi «eksinud» vabaviskele.

LeBron James on vigastuspausilt tagasi täie tervise ja vormi juures. Los Angeles Lakersi ja kogu liiga esistaar sai kirja hooaja viienda kolmikduubli (28 punkti, 11 lauapalli, 16 korvisöötu), kuid suuremat tolku sellest ei tõusnud. Atlanta Hawksi viis korda ja ligi kolm aastat järjest nüpeldanud Lakers sai nüüd 113:117 üllatuskaotuse. See tähendab, et Lakers on viiest viimasest vastasest alistunud neljale ning jääb play-offi viivast Läänekonverentsi 8. kohast juba kolme võidu kaugusele.

Paremini käib tiitlikaitsja Golden State Warriorsi käsi, kes pikendas superseeriat – 17 mängust 16 võitu – 115:108 üleolekuga duellis Utah Jazziga.

Idakonverentsi tipptiimide mõõduvõtus teenis Boston Celtics võõrsil hoolimata Kyrie Irvingu puudumisest magusa 112:109 võidu Philadelphia 76ersi üle. Kaotajate liider Joel Embiid ärritus viimasel minutil tema vastu vilistamata jäänud vea peale sedavõrd, et saatis pressikonverentsil kohtunike suunas teele sõimulause, millega kaasneb kindlasti rahatrahv.

Pingeliseks osutus ka kohtumise Memphis Grizzlies – San Antonio Spurs lõpp. Memphis teenis sekund enne lõppu kaotusseisus 106:108 kaks vabaviset. Neid sooritama asunud Jaren Jackson viskas esimese (mõistagi tahtmatult) mööda, soovis sundolukorras sama teha ka teisel, kuid taas läks kõik nihu - pall põrkas lauast korvi ja Spurs võitis 108:107.

Vaata videost Jacksoni luhtunud vabaviskeid:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles