USAs vahistati kaubikus koolipoisse magatanud medõde (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USAs vahistati koolipoistega oma kodus ja kaubikus seksuaalvahekorda astunud medõde.
USAs vahistati koolipoistega oma kodus ja kaubikus seksuaalvahekorda astunud medõde. Foto: twitter

Ühendriikides Marylandi osariigis vahistati kooliõde, kes astus oma kaubikus vahekorda vähemalt nelja alaealise õpilasega, vahendab Daily Mail.

Süüdistuse kohaselt astus 33-aastane Samantha Marsh, kes töötab Marylandi osariigi keskkoolis meditsiiniõena, seksuaalsuhtesse vähemalt nelja samas koolis õppinud koolipoisiga.

Kõik naise ohvrid olid 17-aastased noormehed, kellega ta lõi esimese kontakti sotsiaalmeedias. Ta esitas poistele kutseid endale külla tulla, ent vahel kohtuti ka naise kaubikus, kus ta poistele oraalseksi tegi. 

Kõik kutsed esitas ta ajal, mil tema abikaasa oli kodust eemal. Naise abikaasa sõnul tuli teade naise tegudest talle šokina. «Ma tean, et ta tegi vea. Aga ta pole paha inimene,» sõnas mees, kes kasvatab koos süüalusega mitut väikest last.

Vahejuhtumid leidsid aset ajavahemikul 2018. aasta märtsist ja käesoleva aasta jaanuarini. Naine vahistati üleeile, aga kool vabastas ta ajutiselt ametist juba mõne aja eest.

«On raske uskuda, et koolisüsteem ei suuda meie lapsi õppeasutuses veedetud aja vältel kaitsta,» ütles kohalik elanik Brian Somers väljaandele CBS Baltimore. «Mul on tütar ja ma tean, et kui temaga midagi sellist juhtuks, oleksin väga vihane.»

Naine on seni tunnistanud seksuaalsuhte kolme koolipoisiga. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles