Politsei otsib röövis kahtlustatava mehe ohvreid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PPA

Põhja prefektuuri uurijad pidasid 29. jaanuaril kinni 49-aastase mehe, keda kahtlustatakse röövis. Politsei palub kõigil, kes mehe ohvriteks võivad olla langenud, anda endast teada.

Põhja prefektuuri kriminaalbüroo röövimiste grupi uurijad pidasid 29. jaanuaril kinni 49-aastase mehe, keda kahtlustatakse röövis. Kahtlustuse järgi järgnes mees öisel ajal Tallinna kesklinnas naisele ning trügis jõuga naise järel kannatanu kodumaja trepikotta. Trepikojas tungis ta naisele kallale, lõi ja kägistas kannatanut ja võttis talt käekoti, kus olid kannatanu rahakott ja mobiiltelefon. Naisterahvas pöördus tervisekontrolliks haiglasse, kus tal tuvastati vigastused. Ta lubati pärast esmaabi kodusele ravile. Prokuratuuri taotlusel võeti mees vahi alla.

Põhja prefektuuri kriminaalbüroo juhtivuurija Hisko Varese sõnul on politseinikel alust arvata, et mees võib olla toime pannud teisigi kuriteoepisoode. «Arvame, et kannatanuid võib olla veel. Sel põhjusel palume kõigil, kes mehe ära tunnevad ning kes tema ohvriks võivad olla langenud, võtta ühendust telefoninumbril 521 2627 või e-posti aadressil pohja.isikuvihje@politsei.ee,» ütles Vares.

Politsei otsib röövis kahtlustatava mehe ohvreid.
Politsei otsib röövis kahtlustatava mehe ohvreid. Foto: PPA
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles