Apollo Group toob Kentucky Fried Chickeni juba suve hakul Eestisse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mike Egerton / EMPICS Sport

Apollo Group OÜ omandas rahvusvahelise kiirtoiduketi Kentucky Fried Chicken (KFC) frantsiisi Baltimaades ning toob esimese restorani Eestisse juba suve hakul.

Apollo Groupi tegevjuhi Mauri Dorbeki sõnul on KFC restoranid end Lätis ja Leedus juba mitme aasta jooksul igati õigustanud. Kui Lätis avati populaarne KFC restoran 3,5 aastat tagasi, siis Leedu turul tegutseb kaubamärk kolme toidukohaga juba viimased viis aastat ning on nautinud suurt tarbijamenu.

«Eestis on Apollo Groupil kavas avada esimene KFC restoran juba juuni alguses ning jätkata seejärel hoogsat laienemist. Restoranides saavad lähema kolme aasta jooksul Eestis, Lätis ja Leedus tööd 300–400 inimest,» kinnitas Dorbek.

Ühtlasi liidab Apollo Group KFC-i restoranid Apollo Klubi lojaalsusprogrammiga, mis pakub teenuse aktiivsetele kasutajatele märkimisväärseid soodustusi Apollo kinodes, O'Learyse meelelahutuskeskustes, Blenderi mahlabaarides, Apollo kauplustes ja muudes grupi meelelahutusüksustes. 

Apollo Group on holding ettevôte, mille omanduses on Apollo kauplused, Apollo kinod, O'Learyse meelelahutuskeskused, Blenderi mahlabaarid ja IceCafe jäätisekohvikud, samuti filmidistribitsiooni ettevôte Baltic Film Distribution. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles