Piimafarmi avamine tõi kohalikule lasteaiale üle 3000-eurose kingituse

Kadri Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaiu LT uue piimafarmi lindi lõikasid läbi Trigon Dairy Farming Estonia suurim osanik Peter Ingman, maaeluminister Tarmo Tamm, Trigon Dairy Farming Estonia nõukogu esimees Joakim Helenius ja tegevjuht Margus Muld.
Kaiu LT uue piimafarmi lindi lõikasid läbi Trigon Dairy Farming Estonia suurim osanik Peter Ingman, maaeluminister Tarmo Tamm, Trigon Dairy Farming Estonia nõukogu esimees Joakim Helenius ja tegevjuht Margus Muld. Foto: Reet Saar

5. veebruaril Raplamaal asuva Kaiu farmi laienduse avamisele kutsutud külalistel paluti kingituste ja lillede toomise asemel teha ülekanne Kaiu lasteaed Triinutare toetamiseks.

Lasteaia direktor Kati Koplimäe meenutas, et kui Trigon Dairy Farming Estonia tegevjuhilt Margus Mullalt tuli jaanuari keskel telefonikõne, et nad soovivad lasteaiale annetuse teha, oli kogu lasteaiapere väga rõõmsalt üllatunud.

“Tänutunne ja siiras rõõm valdas meid kõiki. See on väga meeldiv ja oluline, et kohalik ettevõte meid märkab ja omapoolse panuse annab. Sellised hetked ühendavad ja annavad tunde, et oled õigel teel. Oleme siiralt tänulikud,” sõnas ta.

Koplimäe sõnul on nad väga tänulikud Margus Mullale, Kaiu LT-le ja kõikidele annetajatele, kes omapoolse panuse andsid. Kokku tuli annetustena 3350 eurot ja selle rahaga saab lasteaed täiendada oma õueala.

“Plaanime kõige pisematele eraldi mänguala rajamist ja selle summaga saame seda projekti juba vaikselt alustada,” sõnas ta.

Trigon Dairy Farming laiendas 3,5 miljoni euro eest Kaiu LT OÜ lüpsifarmi. Kaiu lauda laiendamise projekt maksis 3,5 miljonit eurot ning kui praegu on seal 650 lüpsilehma, siis täiendava investeeringuga on seal ruumi 1100 kuni 1200 lüpsilehmale.

Aktsiaseltsi Trigon Dairy Farming Estonia alla on koondunud kolm suurt põllumajandusettevõtet: Kaiu LT, sellest 35 km kaugusel olev Väätsa Agro ja Saaremaal asuv Kärla Põllumajandusühistu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles