Köök kingituseks Kalevi Panoramalt – kiirustage, neid on kõigest kümme!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: TYCOON OÜ

Kalevi Panorama projekti prioriteediks on hoolitsemine klientide eest, mis hõlmab nii kõige uuemaid ehituslikke lahendusi kui kompleksset lähenemist uue eluaseme ostmisele. Sellest ka pakkumised, millest peaksid teadma kõik, kes lähiajal planeerivad kinnisvara ostmist Eesti pealinna keskuses!

„Koostöös stuudioga D-Sign otsustasime mitte piirduda üldise tööga uute korterite interjööris. Kümme supermoodsat kööki Itaalia tehasest Arredo3 koos tehnika ja sisseseadega ootavad juba omanikke,“ rääkis kõige kiiremaid kliente ootavast meeldivast üllatusest Kalevi Panorama Residence’i turundus- ja müügijuht Jana Toome.

Itaalia köögitehas Arredo3 on asutatud 1984. aastal kolme sõbra algatusel, kes armastasid mööblivalmistamist ja soovisid inimeste elu paremaks muuta kodu kõige olulisema osa – köögi – loomisega. Nüüdseks on Arredo3 üks suuremaid ja tuntumaid köögitehaseid Itaalias.

Ja loomulikult ei pea olema ekspert, et olla kursis, millist tähendust omab itaallastele köök kui kodu osa. Ainult neile omase fantaasia ja põhjalikkusega loovad nad kõige erinevamates stiilides kööke, elegantsetest ultramoodsateni, boheemlikest vana hea klassikani. Pole ju asjata juba ammu kinnistunud arvamus, et parim köök selle sõna igas tähenduses on kahtlemata Itaalia oma!

„Meie elamukompleksis on mitu viimistlusvarianti: New Age, Loft, City. Igaühe jaoks neist valisime Arredo3 köögimööbli originaalse visuaalse lahenduse. Tulemus on suurepärane ja ma olen kindel, et ei leidu ostjat, kelle see ükskõikseks jätaks. Me ei valinud juhuslikult just selle tehase kontseptsiooni, kuna see langeb suurepäraselt kokku Kalevi Panorama üldiste lahendustega. Maksimaalselt vaba ruumi, maksimaalselt funktsionaalsust, harmooniat ja mugavust. Me loome ju igaühe jaoks kodu, kuhu tahetakse tagasi tulla!“ selgitas Jana Toome.

Tema sõnul aitab võimalus kombineerida kõige erinevamaid viimistlusmaterjale, nagu looduslik kivi või tsemendi efektiga laminaat ning paljud erinevad puidutoonid, saavutada disaini mitmekülgsuse. Tänu rikkalikule lisaelementide valikule ühendavad pakutavad köögid harmooniliselt tööruumi ja elutoa.

„Me hoolitsesime ka täieliku köögitehnika valiku eest, mis on niivõrd vajalik igale tänapäeva perenaisele. ja sarnaselt kogu Kalevi Panorama targa maja lahendusi kasutavale projektile ajaga kaasas käib. Saksa ettevõtte Teka peamiseks eeliseks on tehnoloogia ja innovatsioon. Tänu energia- ja veesäästlikele süsteemidele eristub Teka toodang kõrge energiatõhususe taseme poolest, mida meie kliendid meie veendumuse kohaselt hindavad,“ märkis Kalevi Panorama Residence’i turundus- ja müügijuht.

Niisiis on elamukompleks Kalevi Panorama unikaalne nüüdisaegne arhitektuuripärl Tallinna keskuses ning tänu individuaalsele lähenemisele kliendile võidab see alatiseks uute elanike südame.

„Millised iganes poleks ka kliendi soovid, tingimused ja rahalised võimalused, võib ta igal juhul arvestada mõistmise ja parima teenindusega Kalevi Panorama poolt. Meid hinnatakse, meid usaldatakse, meid soovitatakse – ja see on ilmselt kõige parem reklaam meie tööle!“ tegi Jana Toome kokkuvõtte.

Elamukompleks Kalevi Panorama (Võistluse 6, Tallinn, peatöövõtja Tycoon OÜ) valmib 2019. aasta lõpuks. Üleandmiseks valmib kolm 14-korruselist maja. Nende välisseinad on energiasäästlikest kergelementidest, kate monoliitsest raudbetoonist ning siseseinad mitmekihilistest kombineeritud kergplokkidest, mis toimivad ka heliisolaatoritena. Tänu hoonete paiknemisele avanevad kõigist akendest fantastilised vaated Tallinnale. Kõige täpsema informatsiooni projekti kohta leiate veebilehelt http://www.kalevipanorama.ee
 

Copy
Tagasi üles