Prokuratuur lubab Mary Krossi väidetava rünnaku loos peagi selgust (13)

Loora-Elisabet Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on artiklit illustreeriv.
Pilt on artiklit illustreeriv. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Möödunud aasta 28. novembril teavitas Mary Kross politseid, et Stroomi rannas teda rünnati. Asjaolude väljaselgitamiseks alustati kriminaalmenetlust, mille käigus tuvastati, et rünnakut pole toimunud. Praegu käib kriminaalmenetlus Mary Krossi võimalike valeütluste andmise kohta. 

Põhja ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Kaarel Kallas kommenteeris ERR-ile, et praeguseks hetkeks ei ole tõendatud, et selline juhtum oleks aset leidnud ning seetõttu uuritaksegi nüüd seda, et millistel põhjustel selline informatsioon politseini jõudis. «Mõistame teema olulisust ning teeme omalt poolt kõik, et anda avalikkusele ammendavad selgitused võimalikult kiiresti,» ütles Kallas. 

Kuigi kriminaaluurimise andmetel ei toimunud mullu novembris väidetavat rünnakut Mary Krossi vastu Stroomi rannas, siis naine jääb enda ütlustele kindlaks ning ei mõista, millistel alustel lõpetati kriminaalasi ja miks ähvardab politsei teda kriminaalasjaga, vahendas ERR-i «uudisteportaal.»

«Tegemist on minu vastu toimunud rünnakuga, mis ei ole mingil moel seotud ei minu abikaasa ega muude Eesti poliitilises elus tegutsejatega,» ütles Kross ERR-ile ja lisas, et see ei muuda toimunut olematuks, «väited vastupidises on mulle täiesti arusaamatud.» 

Kommentaarid (13)
Copy
Tagasi üles