Pahane noor isa: reformierakondlased äratasid üles mu magava lapse (17)

Heelia Sillamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Отец с коляской.
Отец с коляской. Foto: Toomas Tatar / Postimees

Postimehe lugeja on pahane, sest reformierakondlased ajasid üles tema pargis lõunauinakut teinud lapse. 

«Istusin täna pärast väikest jalutuskäiku oma magava lapsega rahulikult pargipingil, kuulasin podcasti ja ühe käega rahulikult pisut kiigutasin lamavas asendis ja sirmiga kaetud vankrit. Äkitselt tuleb minu juurde kollaste mütsidega kolmik: «Kas saame teile pakkuda väikest lugemismaterjali?» Samal ajal Siim Kallase näoga flaierit kätte surudes. Järgmise lause peale: «Me oleme Reformierakonnast» tegi magav preili vankris silmad lahti ja avaldas koheselt valju häälega enda arvamuse nii oma poliitilistest vaadetest, kui sellest, et keegi julges kõva häälega rääkides ta rahulikku und rikkuda,» kirjeldas tänaseid sündmuseid Postimehe lugeja. 

Kodune isa haaras enda sõnul seepeale koheselt vankri ja suundus jalutama, lootuses et laps taas magama jääks, kuid seda loomulikult ei juhtunud. «Kollased mütsid aga suundusid järgmiste ohvrite juurde,» lisas lapsevanem. 

«See, et kaubanduskeskuste ees peab end telkidest mööda kuidagi suruma, on juba piisavalt ebameeldiv. Palun aga laske mul ja mu magaval lapsel järgmine kord rahulikult pargis puhata, teie tegevus mu häält nii kui nii ei muuda,» kommenteeris Postimehe lugeja.

Lugeja Argo rääkis Postimehele, et ühe talu juures pakkus Isamaa kandidaat talle juustu, «juhul kui nende poolt hääletan.»

Lisaks on tulnud kaebus Keskerakonna kandidaadi peale, kes käib lukustatud trepikodades ukselt-uksele ringi. «Peksab ust nii kaua ja kõvasti, kuni pead selle avama, sest tagumist on keeruline puhkepäeval taluda,» kirjeldas olukorda lugeja. 

Lugeja saatis mure, kus Isamaa kandidaat oli eile kella 21 paiku saatnud noore poisi koputama kortermaja ustele. «Kortermajja sisenemisel külastatakse neid, kes teid ootavad, mitte ei kolistata kõikide uste taga,» manitses lugeja ja lisas, et noor poiss, kes tuli kandidaadi esindajana koputama, ajas üles lugeja lapse. 

Kommentaarid (17)
Copy
Tagasi üles