Horvaatia sügavkülmikust leitud laip võis lahendada 18-aastase müsteeriumi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sügavkülmik.
Sügavkülmik. Foto: General / ©2003 Credit:Topham Picturepoint/Scanpix

18 aastat tagasi kadunud Horvaatia tudengi müstiline kadumine võis lahenduse saada, kui ühest sügavkülmikust leiti surnukeha.

Sügavkülmik asus Põhja-Horvaatias Mala Suboticas ühes majas, mis kuulub 2000. aastal kadunud Jasmina Dominicile. Toona 23-aastane Dominic õppis Zagrebis. Pere kuulutas ta kadunuks alles viis aastat hiljem.

Eile hilisõhtul arreteeriti Mala Suboticas mõrvas kahtlustatuna üks naine, ütles piirkonna politsei esindaja Nenad Risak. «Arvame, et sügavülmikust leitud surnukeha oli 1977. aastal sündinu naine, kes kuulutati kadunuks 2005. aasta 16. augustil.»

Politsei usub, et naine mõrvati, kuid ootab selle kinnituseks veel lahangu tulemusi. Risak keeldus naise isikut tuvastama, kuid kohaliku meedia teatel on tegu Dominiciga.

Meedia teatel leiti surnukeha majast, kus elas Dominici õde koos abikaasa ja kolme lapsega.

Dominici isa, kes mõne aasta eest suri, ütles 2011. aastal, et tütar ütles talle 2000. aastal, et läheb tööle ühele kruiisilaevale ja plaanib Prantsusmaale Pariisi kolida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles