Suurte erakondade juhid vähendaks vohavat bürokraatiat (4)

Reet Pärgma
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Advokaadibüroo Tark ja Postimehe aasta majanduskonverents «Risttee». Fotol vasakult Kristina Kallas, Mart Helme, Helir-Valdor Seeder, Jüri Ratas, Kaja Kallas, Jevgeni Ossinovski.
Advokaadibüroo Tark ja Postimehe aasta majanduskonverents «Risttee». Fotol vasakult Kristina Kallas, Mart Helme, Helir-Valdor Seeder, Jüri Ratas, Kaja Kallas, Jevgeni Ossinovski. Foto: Tairo Lutter

Kuue suurema erakonna juhid on ühte meelt, et pärast valimisi tuleks vähendada ettevõtlust takistavat vohavat bürokraatiat, samas tööjõukitsikusele lihtsaid lahendusi ei pakutud.

Reedel toimus Postimehe ja advokaadibüroo Tark koostöös majanduskonverents «Risttee», kus said sõna suuremate erakondade juhid ja ühtlasi ka peaministrikandidaadid, et arutleda järgneva nelja aasta suurimate majandusküsimuste üle. Ühisosana toetatakse bürokraatia vähendamist ja teaduse rahastamist, kuid riigi rollist majanduses on erakondade esindajatel erinevad arusaamad.

​Poliitikute teese hindas ka Eesti Väitlusselts, kes analüüsis, kui hästi suutis keegi oma erakonna programmi sõnavõttudes esindada. Kõige kõrgema hinde ehk viie miinuse said Reformierakonna esimees Kaja Kallas ja Sotsiaaldemokraatliku Erakonna esimees Jevgeni Ossinovski.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles