Ülemiste keskus «pargi ja reisi» parkijaid tõrjuma ei asu

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülemiste keskuse parkla.
Ülemiste keskuse parkla. Foto: Erik Prozes / Postimees

Kui Tallinnas asuv Kristiine kaubanduskeskus piirab esmaspäevast alates tasuta parkimise aega neljale tunnile, siis linna teises servas asuv Ülemiste keskus nn «pargi ja reisi» eesmärgil parkijaid tõrjuma ei asu.

Siiski, ka Ülemiste keskuses kehtib juba eelmisest aastast piirang parkimismaja esimesel kahel korrusel, kus on lubatud parkida kuni tundi, ülejäänud parkimismajale ja väliparkla alale ühtegi piirangut kehtestatud pole, vahendab ERR.

Ülemiste keskuse juht Guido Pärnits ütles, et eestlane on üldjuhul harjunud kaubanduskeskuste parklas tasuta parkima. Ja mitte ainult tasuta, vaid Ülemiste ei nõua ka parkimiskella asetamist või parkimise registreerimist parkimisautomaadis.

Ta möönis, et tõenäoliselt leidub ka Ülemiste keskuse parklas üksjagu autosid, mille omanikud veedavad tööpäeva Ülemiste Citys, kuid samal ajal võivad nad õhtul oma sisseostud teha just keskuse kauplustest.

Loe lähemalt ERRist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles