Kohus vahistas kaks Rakvere jõhkras peksmises kahtlustatavat

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu

Viru maakohus võttis pühapäeval vahi alla kaks meest, keda kahtlustatakse jõhkras peksmises Rakveres ööl vastu 9. veebruari.

Politsei sai ööl vastu 9. veebruari teate, et Rakveres Laada tänavalt on leitud teadvuseta mees, kes viidi Tallinna haiglasse. Kuna mehe juurest dokumente ei leitud, siis isik tuvastati alles siis, kui mehe lähedased asusid teda otsima. Kannatanukus osutus 34-aastane mees.

15. veebruari hilisõhtul pidasid politseinikud kahtlustatavatena kinni 31- ja 36-aastase mehe. Meestele esitati kahtlustus raske tervisekahjustuse tekitamises.

Mõlemad mehed on varasemalt korduvalt kriminaalkorras karistatud.

Viru Ringkonnaprokuratuuri ringkonnaprokurör Marge Voogma sõnul taotles ta meeste vahistamist selleks, et välistada kahtlustatavate poolt uute kuritegude toimepanemise jätkamist ning nende suhtes tuli kohaldada tõkendina vahistamist.

Pühapäeval, 17. veebruaril taotles prokuratuur meeste vahistamist ning Viru Maakohtu loal võeti mõlemad mehed kuni kaheks kuuks vahi alla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles