Postimees TV: Manchester United mängis karikasarjas Chelsea selgelt üle

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Manchester Unitedi jalgpallimeeskond jõudis Inglismaa karikavõistlustel kaheksa parema sekka. Eile õhtul saadi üle seitsme aasta võõral staadionil jagu Londoni Chelsea'st.

Unitedi 2:0 võidu vormistasid Ander Herrera ja Paul Pogba tabamused. Pärast matši lauldi Inglismaa meedias kiidulaulu nii Unitedi mängijatele kui ka peatreener Ole Gunnar Solskjærile. Esitus Chelsea vastu oli ideaalne vastus pärast Meistrite liigas PSG meeskonnalt saadud 0:2 kaotust – seda nii taktikalise poole pealt kui ka meeskonna näidatud võitlusvaimu poolest.

Chelsea seis on risti vastupidine – pärast avaväravat kadus kodumeeskonna emotsioon täiesti ja kuigi palli vallati Unitedist rohkem, reaalset ohtu külalistele ei kujutatudki. Hooaega kenasti alustanud, kuid nüüd sügavasse mõõna langenud Chelsea peatreener Maurizio Sarri sai läbi matši kodufännidelt vilet. Mõned eksperdid usuvad, et kui tööpäev Inglismaal paari tunni pärast algab, saadab Chelsea pressiteenistus esimese asjana välja teate Sarri vallandamisest.

Inglismaa karikasarja veerandfinaalpaarid:

Swansea City (EL) – Manchester City

Watford – Crystal Palace

Wolverhampton Wanderers – Manchester United

Millwall (EL) – Brighton & Hove Albion

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles