O’Learyse spordinädala soovitused

Sisuturundus
, reklaamartiklite toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: O’Learys

Selle spordinädala märksõnadeks on jalgpall ja suusatamise MM, sest teisipäeval ja kolmapäeval jätkuvad UEFA Meistrite liiga play-off mängud ja Seefeldis algavad suusatamise maailmameistrivõistlused.

Meistrite liigas astuvad teisipäeval vastamisi Liverpool FC vs FC Bayern München ja Lyonnais vs FC Barcelona. Lisaks tavaekraanidele näitame mängu Liverpool FC vs FC Bayern München suurelt Betsafe Sports Arena kinoekraanilt. Kolmapäeval same kaasa elada FC Schalke 04 vs Manchester City ja Atlético de Madrid vs Juventus kohtumistele. Atlético de Madridi ja Juventuse mängu näitame ka Betsafe Sports Arenal, kus suur kinoekraan ja mugavad diivanid garanteerivad parima spordielamuse. Kolmapäeval algab ka Seefeldis suusatamise maailmameistrivõistlused, mille kõik olulisemad ülekanded tome otsepildis spordisõpradeni.

Neljapäeva jätkuvad mängud UEFA Euroopa liigas aga õhtu kulminatsioon on kindlasti korvpalli MM valikmäng Eesti ja Serbia vahel, kus Kristjan Kangur, Janar Talts ja Gregor Arbet teevad oma viimased mängud Eesti koondise särgis.

Neljapäeval ja reedel saavad spordisõbrad elada kaasa korvpalli Euroliiga kohtumistele, kus on kätte jõudnud üliolulised mängud, mis selgitavad välja, kes pääseb play-offi ja kes jääb play-offi ukse taha.

Foto: O’Learys

Nädalavahetusel algab suurem spordipidu, sest suuremad Euroopa jalgpalliliigad jätkavad mängudega. Pühapäeval ootab ees Inglise Premier liiga põnevuskohtumine Manchester United vs Liverpool. Ja korvpallisõbrad saavad kaasa elada Gruusia vs Eesti korvpalli MM valikmängule. Parima elamuse saad Betsafe Sports Arenal, kus on mugavad lauad ja diivanid ning loomulikult suur kinoekraan, kus mängudele on ülituus kaasa elada. Broneeri laud event@olearys.ee

Alates veebruarist saavad ka Tartlased elada mõnusalt spordisündmustele kaasa, sest avasime Tartu Eedeni keskuses 200 istekohaga O’Learyse spordirestorani ja meelelahutuskeskuse.

Vaata kõikide spordiülekannete ajakava https://olearys.ee/kristiine-event-center/sports/

Copy
Tagasi üles