Räikköneni auto alla jäänud mehaanik viskas nalja mulluse boksiõnnetuse aadressil

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Francesco Cigarini pärast Kimi Räikköneni autoga kokkupõrget mullu aprillis.
Francesco Cigarini pärast Kimi Räikköneni autoga kokkupõrget mullu aprillis. Foto: AP/Scanpix

Möödunud aprillis F1 Bahraini etapil Kimi Räikköneni autolt löögi saanud Ferrari mehaanik postitas oma Instagrami kontole humoorika karikatuuri endast ning siis veel peamehaanikuna tegutsenud praegusest tiimi juhist, Mattia Binottost.

«Võid rahulikult välja tulla! Kimi on tiimi vahetanud!» kirjutas mehaanik Fransesco Cigarini oma koomiksilaadse postituse tekstiks.

Itaallasest mehaanik murdis mullu aprillis juhtunud õnnetuses sääre- ja pindluu ning pidi kuni hooaja lõpuni F1 võistluskarussellist eemale jääma. Et mees soomlase peale pikka viha ei kandnud, tõestas ta kohe pärast viimast etappi tehtud postitusega, milles ta Alfa Romeosse siirdunud Räikkönenile kõike head soovis. Äranimetatud said ka kõik soomlase pereliikmed ja füsioterapeut. «On olnud tõeline rõõm teiega töötada ja aega veeta,» kirjutas Cigarini postituse kokkuvõtteks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles