Terad hakkavad sõkaldest eralduma

Algis Liblik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpalliekspert Gert Kullamäe Kadrina Karude särgis
Korvpalliekspert Gert Kullamäe Kadrina Karude särgis Foto: Mihkel Maripuu

Lääne-Virumaa Kossuliiga põhiturniiri lõpuni on jäänud veel viimane kuu ning tihedaid turniiritabeleid silmas pidades on iga järgneva vooru mäng paljudele meeskondadele üliolulise tähtsusega.

Meistriliigas on omale play-off’i koha kindlustanud kolm meeskonda: 1JVBr, Väike-Maarja Päästekool ja Kadrina Karud. Sel nädalal Kadrina Karude Saku II liiga koosseisuga liitunud Gert Kullamäe tõttu üleeestilise meediatähelepanu alla sattunud meeskond sai maakonnaliigas hiljuti kirja kaotuse ja võidu.

Esmalt peeti kodusaalis tuline lahing meeskonna RSK Tarvas järelkasvuga. Esimesel poolajal juhtisid Karud juba 45:25, kuid teisel poolajal suutsid Vaido Rego hoolealused kohtumise 92:86 enda kasuks pöörata (Erik Kaasik 25, Martin Laandu 16 – Allan Ehte 38 p, sh vv 23/18). Mõni päev hiljem ei antud aga võõrsil mingit sõnaõigust Lüganuse meeskonnale, kes põrmustati tulemusega 81:49 (Lauri Mets 24 – Erik Raud, Reijo Peenema 11).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles