RIA peadirektoriks jätkavad pürgimist kaks inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taimar Peterkop on silmapaistva CV ja karjääriga mees.
Taimar Peterkop on silmapaistva CV ja karjääriga mees. Foto: Tairo Lutter

Riigi infosüsteemide ameti (RIA) peadirektoriks jätkavad pürgimist kaks inimest, otsustas tippjuhtide valikukomisjon. 

Konkursil alustas kokku kaheksa kandidaati, kellest viis pääsesid jaanuari lõpus teise vooru. Nendega viis valikukomisjon läbi vestlused ning kolmapäevaks selgus, et edasi pääses kaks kandidaati. Nendega viiakse läbi testid, fokuseeritud intervjuud ja komisjonivestlused.

Riigisekretär kuulutas avaliku konkursi Riigi Infosüsteemi Ameti (RIA) peadirektori ametikoha täitmiseks välja möödunud aasta detsembri keskel, kuna RIA senine peadirektor Taimar Peterkop asus tööle riigisekretärina.

RIA peadirektori kandidaadilt eeldatakse magistrikraadi või sellele vastav haridustaset, vähemalt kolme aasta pikkust organisatsiooni või suure struktuuriüksuse juhtimiskogemust ning vähemalt viie aasta pikkust töökogemust IKT valdkonnas.

Kandidaat peab valdama inglise keelt vähemalt C1 tasemel, pädevust vastavalt avaliku teenistuse tippjuhtide kompetentsimudelile ning laiapõhjalisi ja sisulisi teadmisi Eesti e-riigi ja küberturvalisuse olukorrast ning IKT valdkonna suundumustest nii Eestis, Euroopa Liidus kui ka maailmas.

Ka eeldatakse kandidaadilt riigisaladusele juurdepääsu loa olemasolu või valmisolekut selle taotlemiseks.

Eelistatud on kandidaat, kellel on rahvusvaheline erialase töö kogemus.

Avaliku teenistuse tippjuhi teenistustähtaeg on viis aastat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles