Kadri Rämmeld paneb end proovile improlaval

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Rämmeld ja Janek ­Sarapson.
Kadri Rämmeld ja Janek ­Sarapson. Foto: Gabriela Liivamägi

Improteater IMPEERIUM kutsub endaga etendusi mängima armastatud Eesti näitlejaid. Sel kevadel on IMPEERIUMi väljakutse vastu võtnud Kadri Rämmeld.

«Improteater IMPEERIUM laval koos Kadri Rämmeldiga» etendub kolmel korral korral: 25. veebruaril. Tallinnas, Vaba Lava väikeses saalis, 10. märtsil Tartus, Karlova Teatris ja 15. märtsil Nõmmel, Von Glehni Teatris. 

IMPEERIUM on tuntuid Eesti näitlejaid etendustesse kaasanud juba neljal sügis- ja kevadhooajal. Eesmärk on peale publiku rõõmustamise koolitada näitlejaid improteatri valdkonnas, õpetada neile erinevaid tehnikaid ning võtteid. Kokku on Improteater IMPEERIUM teinud koostööd juba üle kahekümne näitlejaga, nendehulgas Argo Aadli, Ott Seppa, Inga Lunge, Ivo Reinoki, Saara Kadaku, Indrek Ojari,  Elina Reinoldi jpt.  Näitlejad on kogemust kiitnud ja leidnud improteatris endale paraja väljakutse. 

Kadri Rämmeld ise kirjeldab improteatri kogemust kui benji-hüpet: «Ootan improteatri etendusi põnevuse ja ka ärevusega, saab olema enese proovilepanek ja väljakutse, nagu öeldakse. Minna publiku ette ilma igasuguse tekstita, sõltuda täielikult publiku n-ö headusest ja kaasatulemisest – tundub nagu benji-hüpe. Kindel on vaid see, et püsitrupp külalist hätta ei jäta.»

Truppi kuuluvad näitlejad Merilin Kirbits, Kati Ong, Mairi Tikerpalu, Maarika Mesipuu-Veebel, Tarvo Krall, Rauno Kaibiainen, Erki Aule, Maarius Pärn; muusikud Tarvo Krall, Ragnar Toompuu, Madis Kreevan, Madis Jürgens; valgustajad: Mario Saarik, Aleksander Sprohgis, Aleksander Bachmann ja projektijuht Martha Liise Kapsta.

Sel kevadel on IMPEERIUMi väljakutse vastu võtnud Kadri Rämmeld.
Sel kevadel on IMPEERIUMi väljakutse vastu võtnud Kadri Rämmeld. Foto: Impeerium
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles