USA näitleja lavastas enda ründamise, sest ei olnud palgaga rahul (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enda ründamise lavastanud Jussie Smollett.
Enda ründamise lavastanud Jussie Smollett. Foto: Handout / Reuters / Scanpix

Seriaali «Empire» näitleja Jussie Smollett väitis, et teda ründasid kaks maskides meest, kes karjusid homofoobseid ja rassistlikke solvanguid. Selgub, et näitleja lavastas rünnaku, sest oli oma palgaga rahulolematu.

«Smollett kasutas ära rassismi viha ja valu, et oma karjääri edendada,» lausus Chicago politsei inspektor Eddie Johnson. Täna hommikul 36-aastane Smollett vahistati.

Näitleja algatas sotsiaalmeedias suure kõmu politseile tehtud avaldusega, et 29. jaanuaril ründasid teda kaks Donald Trumpi toetajat, kes riputasid talle silmuse kaela ja valasid ta valgendajaga üle.

Politsei sõnul maksis Smollett meestele rünnaku lavastamise eest 3500 dollarit ja saatis enda nimele Foxi filmistuudio aadressile ähvarduskirja.

Näitleja andis end täna politsei vahi alla, pärast seda, kui ta eile politseile valeväidete esitamises süüdi mõisteti.

Karistus võib tuua kuni kolme aasta pikkuse vabadusekaotuse, lisaks on võimalus, et Smollett peab tasuma juurdlusega seotud kulude eest.

Smolletti oodatakse täna kohtu ette.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles